skip to Main Content

100% Hartactie

100% Leiden komt in actie voor een buurt AED! In plaats van het sturen van relatiegeschenken, zetten wij ons in voor een goed doel: de Hartstichting. Vorig jaar heeft de moeder van onze Interaction Designer een acute hartinfarct gehad. Gelukkig is alles goed verlopen en waren de hulpdiensten er snel bij, maar voor iedereen een gebeurtenis dat veel impact heeft.

Hoe fijn is het om de overlevingskans bij een hartinfarct te vergroten en zoveel mogelijk buurten te voorzien van een AED? Wij zetten ons in voor een buurt AED op de Flemingstraat in Leiden. Help jij mee?

Leuk! Wij hebben ruim 40 taarten gebakken tussen 1 maart en 28 maart. Met een opbrengst van €597,50. Deze taartactie is nu voorbij.

Maar doneren kan nog steeds direct op de Hartstichting BuurtAED pagina > Doneer nu!

Harstichting

100% HARTACTIE VOOR ONZE BUURT AED

Het doel van een automatische externe defibrillator (AED) is om het afwijkende hartritme van een slachtoffer te herstellen en daarmee een leven te redden. De kwaliteit en werking van het AED apparaat zijn onafscheidelijk verbonden aan een succesvolle reanimatie. Ook specificaties van een defibrillator spelen hierin een rol. Met elkaar zorgen we voor een veilige buurt!

Back To Top