skip to Main Content

Bang & Olufsen Experience Center Rotterdam

Online marketing

Bang & Olufsen produceert een karakteristieke en exclusieve designcollectie van televisies, muzieksystemen, luidsprekers, telefoons en multimediaproducten. Met SEA en SEO campagnes, e-mailmarketing en social media campagnes zorgen wij voor conversie én meer bezoekers in de showroom in Rotterdam.

Google Adwords, e-mailmarketing, community & meer...

ICONS-100-nieuw2016_Conversie
ICONS-100-nieuw2016_Communicatie
ICONS-100-nieuw2016_Nieuwbsrief

Website

Alle mooie producten van Bang & Olufsen staan in de showroom én op de website gepresenteerd. Hiervoor hebben wij een passend webdesign gemaakt met webshop, zodat consumenten ook online hun product van Bang & Olufsen kunnen bestellen. De content is SEO geoptimaliseerd en zorgt voor een optimale vindbaarheid in de zoekmachines. Dit blijven wij stimuleren met nieuwe blogs en SEA. 

SOCIAL MEDIA

Naast het onderhoud van de website, zorgen wij dat er via de social media kanalen continu contact is met de doelgroep door middel van de publicatie van relevante berichten met aansprekend beeld. Wij blijven op zoek gaan naar die specifieke doelgroep om met hen in contact te komen. Om het optimale uit het social media gebruik te halen, zetten wij ook campagnes en social advertising in. 

MEER BANG & OLUFSEN EXPERIENCE CENTER

Wij werken voor

Back To Top