skip to Main Content
ICONS-100-nieuw2016_Social Media

Social Media

Social media gaat snel en je moet er bovenop zitten. Het creëren van content en interactie… Wekelijks, dagelijks, per uur, per minuut. Dat is 100% ons vak. Wij beheren social media accounts, zijn je ‘collega’ en kennen de markt en klanten en gaan daar mee in gesprek.

Community management

Met een duidelijke strategie gaan we van positioneren naar activeren. Wij creëren content. Content die bij het merk past. Wij gaan actief aan de slag met jouw social media accounts. Een keer in de week, twee keer in de week of dagelijks, elk uur, elke seconde.

Meer kanalen. Meer conversie!

We adviseren altijd een cross mediale inzet. Dit betekent dat de content en verhalen die we creëren overal in terug komen. Op Twitter in 140 tekens, op Facebook en de video’s die je deelt op Instagram. Maar ook de poster op de deur sluit hier op aan.

ICONS-100-nieuw2016_Communicatie

Opvallende social media campagnes

Met een uniek en opvallend social media design vallen berichten en je social media kanalen op. Van Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram tot Pinterest. Wij zorgen voor een herkenbare online uitstraling.

Met social advertising trekken we aandacht voor een actie, promotie of campagne. Door een opvallend idee, een creatief concept geven we elk merk een boost.

Zichtbaar merk telt!

Wil je dat niet alleen je social media accounts up-to-date zijn maar ook je website wekelijks geüpdatet wordt met nieuws en blogs? Geen probleem.

Social media alleen is niet genoeg. Daag jezelf uit en ga aan de slag met:

Back To Top