skip to Main Content
fotografie-videocontent

video

De mogelijkheden van videocontent zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee over het toepassen van online video voor jouw bedrijf.

Benieuwd welke soort video’s 100% Leiden maakt? Bekijk een aantal recente videos!

Een succesvol event!

Als lokaal online communicatiebureau kijken wij niet raar op als de ‘bank om de hoek’ ons vraagt mee te denken met hun klantevent: van concept tot uitwerking. Van A tot Z alles ontzorgen en goed organiseren. Dat was de uitdaging die wij voor 100% aangepakt hebben.

Tijdens de ledendag van Rabobank Leiden-Katwijk gingen zij mee op reis en ontdekte de vele workshops, activiteiten en lezingen in Brasserie Buitenhuis in Valkenburg (zh). Kijk snel!

Vlog: de kracht van teams

Bij Decos in Noordwijk zijn ze trots op het werken in teams. Commercieel directeur Bert vertelt waarom!

Introductie nieuwe collectie

In Lisse en wijde omgeving weet nu iedereen wat de nieuwe voorjaarscollectie dekbedden en overtrekken is door de korte video van Terry van Slaapkenner Lisse!

Animatiefilm: zo werkt het!

Altijd al benieuwd geweest hoe het productieproces van papieren verpakkingen verloopt? Papierindustrie Adriaan Dekker laat in de animatiefilm alle verschillende stappen aan je zien.

Meer met videocontent!

Ook tijd voor een video voor je bedrijf? Of het in beeld brengen van processen… tot aan een animatie om een product uit te leggen? Ga met ons in gesprek.

Naast videocontent werken wij ook aan:

Back To Top