skip to Main Content
websitebouwer-leiden

Websites

Onze webdesigners weten als geen ander om een design te maken die uitdraagt als bedrijf wie jij bent. Of wie je wilt zijn. Een basic of chique uitstraling. Een design waarbij je veel bezoekers krijgt en kan meten hoe succesvol je merk is. Echte merken verdienen een 100% perfect webdesign.

Website met unieke content

Het (her)schrijven van webteksten en het creëren van verhalen maakt een website compleet. Een merkverhaal dat staat. Het schrijven van goede webteksten is een vak apart. En dat is 100% ons vak!

Unieke content op je website maakt dat je bovenaan bij Google staat. Met een eigen blog of nieuwsartikel vertel je het verhaal… en zorg je voor een goede vindbaarheid (SEO optimalisatie).

ICONS-100-nieuw2016_Offline

Een WordPress website

Een website zonder content management systeem (CMS) bestaat bijna niet meer. Met een CMS systeem onderhoud je makkelijk de website en pas je snel content aan. Wij werken vooral met WordPress, maar ook Joomla, Drupal en Maganto zijn ons niet vreemd. Wij zijn merkonafhankelijk en zorgen dat het CMS past bij de grootte van uw project.

Klaar voor een nieuwe website

Of wil je weten hoe we je huidige website eenvoudig kunnen verbeteren?

Naast het beter vindbaar (SEO) maken van jouw website, denken wij ook mee op:

Back To Top